Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. Bellpuig a Ivars, km.1'8
Població25250 Bellpuig (Lleida)
Telèfon973 320 742
Fax973 321 108
Weben construcció
Emailinfo@golfurgellpitchandputt.com
Coordenades GPS41º 38' 47" N 1º 00' 03" E » google maps
DirectorFrancesc Sala
RecepcióPatricia (670 203 254)
ProfessorPep Llonch (de dimecres a dissabte de 10 a posta de sol, reste de dies amb cita prèvia al 629.393.437)
Forats18 forats
ServeisLes instal·lacions comprenen camp de pràctiques, putting green, zona d'aproach, zona de bunquer, botiga de golf, escola de golf i cafeteria. Horari: Estiu, obert a partir de les 8 del matí tots els dies de la setmana. L'hivern a les 9.
Si voleu ampliar informació el camp disposa de plana a facebook:
www.facebook.com/golf.urgell.

Recorregut

recorregutrecorregutrecorregut
RecorregutSituat a la carretera d'Ivars el P&P Urgell disposa de 18 forats per la pràctica del Pitch&Putt. Inagurat el 2001 inicialment el camp era de 9 forats però a mitjans del 2006 es van obrir 9 forats més fins a completar els actuals 18. L'any 2008 serà la seu de l'Absolut del P&P.
Camp de pràctiquesDisposa d'un generós i ampli camp de pràctiques, un bunquer per practicar les sortides des de la sorra i un putting green.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
94 metres Hcp 8
Tot el forat està marcat per fora limits a la dreta. Hi han dos bunkers, un a la part frontal esquerra i un altre a la part posterior esquerra. Al green cau una mica de dreta a esquerra per la part dreta, per la part central i esquerra és més pla.
Forat 2
foratforat
116 metres Hcp 2
El forat més llarg del camp. A la dreta fora límits, encara que està una mica més lluny que el forat anterior. El green és curt i molt ample, està protegit per tres bunkers, un de gran a la entrada dreta, un altre al darrera a la dreta i un altre també al darrera però a l’esquerra.
Forat 3
foratforat
80 metres Hcp 17
Forat en baixada on tenim un rierol just passat el green marcat amb estaques vermelles, el green bastant pla protegit per un bunker a la entrada dreta .
Forat 4
foratforat
84 metres Hcp 12
A la sortida tenim un petit llac al front que no ens ha d’afectar per a res al cop. El green està aixecat respecte al tee de sortida i està protegit per dos grans bunkers un a cada costat. Tota la part del darrera del green és fora límits.
Forat 5
foratforat
56 metres Hcp 18
Un dels forats més curts del camp encara que segons on estigui la bandera cal ser molt precís ja que el green és curt i ample i està protegit per dos bunkers, un que cobreix tota la part del darrera i l’altre la meitat esquerra del green. Darrera del bunker posterior hi passa el rierol marcat amb estaques vermelles. A tota la part dreta hi ha fora límits.
Forat 6
foratforat
70 metres Hcp 7
La part esquerra del carrer hi ha arbres i hazard i està marcada amb estaques vermelles, El green està més elevat que la sortida i cau una mica de dreta a esquerra.
Forat 7
foratforat
56 metres Hcp 14
Forat que es juga des de dalt d’un turonet i tirem cap al green totalment en baixada però amb un llac al mig. Si ens passem de força pot ser que anem a parar a un altre llac que hi ha al darrera. El green ens reb amb una mica de pujada i està encara més protegit per un bunker molt pla a la dreta.
Forat 8
foratforat
79 metres Hcp 11
Tota la part dreta és fora límits i té un carrer molt estret que cau de dreta a esquerra on hi ha un llac que arriba fins quasi a l’entrada de green. El green ens reb amb una pujada una mica pronunciada.
Forat 9
foratforat
105 metres Hcp 4
Forat en baixada, fora límits tota la part dreta ja que hi ha el camp de pràctiques. A l’esquerra hi han dos bunkers encara que estàn una mica allunyats del green. Per la part posterior, a uns 10-15 metres hi ha un rierol marcat amb estaques vermelles. El green no té massa caigudes només s’accentuen en la seva part exterior
Forat 10
foratforat
74 metres Hcp 13
Forat sense massa complicacions, el green ens reb en una lleugera pujada i amb una mica de caiguda cap els costats i cap a l’entrada del green. També tenim dos bunkers protegint la part dreta del green.
Forat 11
foratforat
85 metres Hcp 10
Al davant de la sortida tenim aigua a l’esquerra que no ens hauria d’afectar a no ser que fallem el cop quedant-nos curts a l’esquerra. Darrera el green i a pocs metres també tenim aigua. El green cau una mica de esquerra a dreta sobretot si passem un nervi que hi ha cap al centre. Abans d’arribar a green tenim un bunker a la dreta encara que està a una mica separat.
Forat 12
foratforat
57 metres Hcp 16
Forat curt però que ens pot complicar bastant ja que el green ens reb amb pujada i està dividit per dos “pianos” que fan que si ens passem de bandera a una altra plataforma desprès haurem de patejar en baixada i pot ser difícil parar la bola. Si els greens estàn ràpids podem anar fins a l’entrada de green. A la dreta de la sortida tenim aigua lateral però que no ens afecta al cop. A tota la part esquerra hi ha fora límits. També hi ha un bunker molt alt abans del green complicant molt el cop si la bandera està curta.
Forat 13
foratforat
83 metres Hcp 1
El forat més complicat del camp. La dificultat més gran és a la sortida ja que tenim tot el carrer ple d’arbres força alts i que és fàcil que si no li donem la força i alçada suficients ens toqui als arbres i ens quedem a mig camí. També es pot jugar per sota els arbres, però s’ha de mesurar bé on botar la bola per poder parar-la al green. Tenim fora límits per tota la part esquerra i per darrera del green. També tenim un bunker molt alt a la part dreta del green.
Forat 14
foratforat
77 metres Hcp 15
Un dels forats més curts del camp encara que segons on estigui la bandera cal ser molt precís ja que el green és curt i ample i està protegit per dos bunkers, un que cobreix tota la part del darrera i l'altre la meitat esquerra del green. Darrera del bunker posterior hi passa el rierol marcat amb estaques vermelles. A tota la part dreta hi ha fora límits.
Forat 15
foratforat
90 metres Hcp 9
Forat en baixada on a la sortida tenim aigua a la dreta que no ens ha d’afectar per a res al cop. A tota la part esquerra del green hi ha un gran bunker i darrera d’aquest aigua. El green cau una mica de dreta a esquerra i al darrera hi ha una caiguda cap al fons del green.
Forat 16
foratforat
101 metres Hcp 5
Aigua davant de la sortida que no ens ha d’afectar al cop. Tota la part dreta del forat hi ha un rierol que passa a prop del green. A la part esquerra tenim un bunker molt pla. El green és molt planer encara que per la banda dreta hi ha un petit nervi que ens enpeny la bola a la dreta.
Forat 17
foratforat
91 metres Hcp 6
Tenim el mateix perill del rierol a la dreta, el green ens reb en una mica de pujada protegit per dos bunkers, un de gran al centre esquerra i un de més petit abans del green a la dreta. El green també es bastant planer amb poques caigudes.
Forat 18
foratforat
62 metres Hcp 3
Uns dels forats més difícils del camp on encertar la força serà fonamental per no anar a l’aigua. Green rodejat d’aigua amb una petita entrada per l’esquerra.

Targeta de joc

 targeta

Situació

 Coordenades GPS: 41º 38' 47" N 1º 00' 03" E » google maps
 Per l'A2 hem d'agafar la sortida 496 de Bellpuig. Als voltans de Bellpuig, a la rotonda, hem de pendre la LV-3344 direcció Ivars d'Urgell. A 2 kms. a la dreta trobarem el camp.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per P&P Urgell.

Galeria d'imatges

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell