Handicap 21. Què es necessita per jugar?

En primer lloc molta paciència. Costa força al principi i la majoria de les vegades és una experiència molt frustrant. Us recomano que llogeu els serveis d'un professor (tots els camps en tenen un) que us ajudi amb els principis elementals del joc. Creieu-me, aconseguireu assimilar molt ràpidament els moviments bàsics. Després ja estareu preparats per fer una volta al camp i gaudir plenament del P&P.

Heu de saber que tots els camps disposen de lloguer de pals, de bosses i de carrets. És una molt bona opció sobretot al començament quan encara no estem segurs de voler entrar més a fons en la pràctica del P&P.

D'acord, ja fa temps que practiqueu, us agrada i voleu tenir el vostre propi equip. Us recomano el següent: una bossa petita, 4 pals (Ferro 8, PW, SW i un Putt) i pilotes. Aproximadament tot aquest equip no costa més de 150 Euros (unes 25.000 ptes.). Hi ha més elements que composen un equip complert (guà, carret, sabates, complements de neteja i conservació...) però per començar és suficient.

Una advertència pels qui volen tenir l'equip bàsic: hi ha molt tipus de material de golf i de preus. Per començar, no cal comprar els millors pals ni les millors boles. Penseu que al principi no s’aprecien les diferències entre un pal de 30 Euros i un altre de 300 Euros. Avui en dia es pot adquirir material nou a preus molt assequibles a qualsevol gran superfície comercial o botiga on-line. També és molt recomenable portar roba còmoda i calçat esportiu. A l'estiu poseu-vos una gorra que us protegueixi del sol i a l'hivern porteu sempre a sobre un paraigues.

Si us agrada i us voleu federar a lla Federació Catalana de Pitch & Putt per jugar campionats i baixar el handicap, parleu amb el responsable del camp on jugueu habitualment. Ell us informarà de tots els requisits necessaris per fer-ho.