L'Open Quimriera.com

 

Crònica

El passat 29 d'Octubre del 2005 es va celebrar al camp gironí de Franciac la primera edició del Open Quimriera.com amb la participació de 76 jugadors que van gaudir d'un dia perfecte per jugar al P&P.

El campionat va estar patrocinat per diferents empreses que van aportar una important quantitat d'obsequis per el sorteig final. A destacar 2 Bicicletes de muntanya de l'empresa Weidmüller, multinacional alemana de components elèctrics, 17 pals de golf de l'empresa Golfclonicos, fabricant de material de golf, 4 polos i 4 tovalloles de la Selecció Catalana de P&P cedits per l'UCPP, 5 polos de l'empresa Inversions Mir, fabricant de Tencaments d'Alumini, 5 Forros polars de l'entitat financera Caixa de Girona, i 31 Green Fees dobles de la majoria de camps de P&P de Catalunya.

Va ser una jornada força especial per la majoria de gent que va participar-hi, ja que van tenir l'oportunitat de poder parlar en persona després de haver-ho fet durant mesos en el Fòrum de Quimriera.com. Personatges com JP, Petit Saltamonts, Adam S., Lynyrd, Xin, etc, etc... van ser-hi presents.

Pel que respecte al vessant purament esportiu dir que el guanyador de la prova va ser en Josep Pellicer amb un excel·lent resultat de 5 sota par i empatats en 2a posició varen quedar en Xavier Saura, l'Albert Massaguer, en Jordi Salvà i l'Agustin García al par del camp.

 

 

Al finalitzar la prova i just abans de l'entrega dels trofeus als guanyadors, en Martin Whitelaw, president d'honor de l'ACPP, va fer entrega d'una placa a en Quim Riera i Raurell en reconeixement de la tasca desenvolupada de forma desinteresada a favor del P&P aquests darrers 9 anys.

 

Classificació 

 

Patrocinadors

 

Imatges

 


 

Cartell oficial