L'Open Quimriera.com


Crònica

El passat 27 de Maig del 2006 es va celebrar al camp gironí de Fornells la segona edició de l'Open Quimriera.com amb la participació de 115 jugadors.

El campionat va estar patrocinat per més d'una dotzena d'empreses que, com és costum, van aportar una important quantitat d'obsequis per el sorteig final. A destacar Forat 18, Caixa de Girona, Da Vinci, Catering Gironès, Revista Par54, Electrodomèstics Ymbert, Opera, Agile Golf, Pitch&Pro, Revista Sota Par, Geuve Comunicació Gràfica, Slogan Vip, Golfclónicos, Ceràmiques Venus així com de la colaboració de la FCPP.

Pel que fa referència a la competició cal destacar l'espectacular resultat del guanyador, en Pol Saura, que amb un 5 sota par va endur-se el campionat. En Hcp Inf va guanyar l'Enric Genover amb 50 cops, en Hcp Sup l'Angel Segarra amb 49 i en Hcp Femení la Laura Sanchez amb 56 cops.

En aquesta edició es va presentar el trofeu on s'inscriuran els noms dels diferents guanyadors/es de l'Open, l'espectacular Gerra Vermella. Aquesta magnífica peça de ceràmica de l'Empordà, cedida per en Martí Pous i Ribas, restarà en propietat de l'organització de l'Open a perpetuïtat.

 

Classificació


 

 

Patrocinadors

 

 

Imatges

 

 

Cartell oficial