L'Open Quimriera.com


Crònica

La tercera edició de l'Open es va disputar al camp empordanès de Platja d'Aro el passat 21 i 22 d'Abril amb un total de 160 jugadors repartits en 3 sortides.

Com ja és habitual, l'Open va estar patrocinat per una quantitat important d'entitats i gent vinculada la P&P que van cedir una gran quantitat de material pel sorteig que es va celebrar al final de les 3 voltes. La FCPP, Weidmüller, Pitch&Pro, Agile, Forat 18, Ymbert, Magatzems Venus de La Jonquera, Llibreria Kabooki... i molts més. A Patrocinadors els trobareu tots. Tothom va sortir amb almenys un obsequi i la majoria amb dos.

Pel que fa a la competició, resaltar la gran participació que va obligar a obrir una tercera sortida que no estava programada. I malgrat tot, força gent no va poder participar-hi. El guanyador de la prova va ser el jugador local Dani Gimenez, que amb un impressionant recorregut de 6 sota par es va emportar el III Open. A un cop va quedar en Jesús Seguí i en tercer lloc en Marc Lloret, el dues vegades Campió de Catalunya.

Dani Gimenez, un dels millors jugadors de P&P del mon i de la Selecció Catalana, recollint de mans d'en Quim Riera la Gerra Vermella que l'acredita com a guanyador de l'Open.

 

Classificació

Classificació complerta: http://www.pitchandputt.cat/page.aspx?page=58&noticia=6346

 Classificació (25 primers)

 

 

Patrocinadors

 

Imatges

 

Cartell oficial