L'Open Quimriera.com


Crònica

La quarta edició de l'Open Quimriera.com es va disputar al camp de Gualta el passat 25 d'Octubre amb la participació de 162 jugadors dividits en 3 sortides totes celebrades el dissabte.

Com cada any l'Open va estar patrocinat una quantitat important d'empreses i amics que van fer que tothom s'emportés a casa almenys un obsequi i la majoria amb dos. A l'apartat de Patrocinadors els podeu veure a tots. El dia va acompanyar i es va gaudir d'un excelent ambient per la pràctica del Pitch&Putt i l'òptim estat del recorregut va fer que hi haguessin bons resultats.

El guanyador del IV Open va ser en Joan Martínez, Campió de Catalunya Absolut l'any 1999, amb un resultat de 5 sota par. En Joan recollia la Gerra Vermella i entrava a formar part juntament amb en Josep Pellicer, Pol Saura i Dani Gimenez del grup de jugadors que han aconseguit emportar-te el trofeu.

La propera edició es celebrarà al voltans del maig al P&P Mas Pagès. Us hi esperem!!

Joan Martínez, amb un excel.lent resultat de 5 sota par, guanya l'Open i reb de mans d'en Quim Riera la Gerra Vermella, trofeu emblemàtic creat per l'artista jonquerenc Martí Pous.

 

Classificació

Classificació complerta: http://www.pitchandputt.cat/page.aspx?page=58&noticia=9579

 

Classificació (30 primers)

Patrocinadors

 

Imatges

Cartell oficial