L'Open Quimriera.com


Crònica

El dissabte 10 de Maig va ser el dia escollit per celebrar la Vena edició de l'Open Quimriera.com al P&P Mas Pagès, un dels recorreguts amb més història del P&P català. Es va gaudir d'un excel.lent clima que juntament amb l'extraordinari estat del camp va fer gaudir a tots el jugadors, més d'un centenar, que es van reunir al camp del Pla de l'Estany.

En aquesta edició vàrem comptar amb la presència especial d'en Jordi Garcia Pinto, professional gironí de Golf que s'ha guanyat la targeta per participar al Circuit Europeu. En Jordi sempre ha estat al costat del P&P i amb els seus germans, Marc i Joan Antoni, participen regularment a les competicions oficials de P&P. En Marc, el germà mitjà, ha estat Campió de Catalunya Absolut l'any 2008 i en Joan Antoni segueix els seus passos. També es va apropar a Mas Pagès el seleccionador català de P&P, en Xavi Ponsdomenech, i amb tots plegats vàrem gaudir d'una volta al camp.

Esportivament parlant, l'Open se'l va emportar en Dani Gimenez, guanyador de l'edició del 2007 a Platja d'Aro, amb un resultat de 3 sota par i es va convertir amb el primer jugador en repetir victòria.

Jordi Torrent, Xavi Miñano, Sonia Docampo i Dani Gimenez, que no va poder recollir la Gerra, vàren ser els guanyadors en les diferents categories de l'Open Quimriera.com 2009 disputat al P&P Mas Pagès.

 

Classificació

Classificació complerta: http://www.pitchandputt.cat/page.aspx?page=58&noticia=10946

Classificació (30 primers)

 

Imatges

 

Cartell oficial