L'Open Quimriera.com


Crònica

El passat 24 i 25 d’Abril es va disputar les instal.lacions del P&P Teià la VI edició de l’Open Quimriera.com amb un gran èxit de participació. Més de 200 jugadors van apuntar-se a aquest campionat popular que inagura la temporada del Circuit LowCost (www.circuitlowcost.com), un Circuit que té com a principal objectiu el d’oferir competicions de Pitch&Putt al preu més ajustat possible (green-fee a 18 Euros) sense deixar de costat el típic sorteig de regals al finalitzar cada una de les 3 sortides i un lleuguer pica-pica.
 
Cal destacar l’excel.lent estat en que es trobava el camp de Teià i la gran feina que en Jordi Torrent i el seu equip van fer durant els 2 dies que va durar l’Open. Una gran part de l’èxit cal atribuir-los a ells.
 
Des del punt de vista merament competitiu, destacar la victòria de l’Antonio Solera amb un resultat de 2 sota par, empatat amb en Dani Gimenez (dos vegades guanyador de la Gerra Vermella), Quim Punsola i Roberto Salazar.
Van participar un total de 204 jugadors repartits en 3 sortides.
 
La propera prova del Lowcost es celebrarà al P&P Castelló d’Empuries el 29 i 30 de Maig i anirà a càrrec d’en Lluís de Clubmaker.es.
 
No us ho perdeu!!!

 

Amb una participació rècord de 204 jugadors es va disputar la 6ena edició de l'Open al P&P Barcelona - Teià el passat 24 i 25 d'Abril. La victòria se la va emportar l'Antonio Solera amb un resultat de 2 sota par.

 

Classificacio

 Classificació (30 primers)

 

Imatges

 

Cartell oficial