L'Open Quimriera.com

 

Crònica

El passat 30 d'Abril i 1 de Maig és va celebrar a les instal.lacions del P&P Sant Cebrià la VIIena edició de l'Open amb una participació de 197 jugadors repartits en les 3 sortides que es van obrir. Durant tot el cap de setmana es va gaudir d'un temps magnífic per la pràctica del P&P i a més els jugadors es van trobar amb un camp en excel.lents condicions.

Com sempre, els intergrants de l'equip Quimriera.com vàren donar un cop de mà a en Quim en l'organització i preparació de tota la infraestructura del campionat. També tot l'equip de gent del P&P Sant Cebrià, amb en Jordi Torrent  al capdavant van fer que tot sortís rodó i que la gent gaudís d'una bona jornada de P&P.

Esportivament parlant es va fer força bons resultats, a destacar la presència del 2 vegades guanyador de l'Open en Dani Gimenez, del seleccionador catalñà de P&P Xavi Ponsdomenech, del Campió de Catalunya Absolut del 2000 en Ramon Carrera, i molts amics que no es van voler perdre la cita amb l'Open.

El VIIè Open Quimriera.com el va guanyar en Jordi Salvà amb un resultat de 5 sota par fets a la jornada del dissabte i es va emportar la Gerra Vermella cap a casa seva fins a la disputa de la següent edició.

 

 Com a cada edició, els patrocinadors es van abocar a colaborar amb l'Open cedint obsequis pels 3 sortejos, un per cada sortida, que es van fer una vegada finalitzada la volta. La FCPP, el P&P Sant Cebrià, Clubmaker.es, Ideal Tee, Forat 18, Xtrem Balance, el P&P Sant Jaume, Hostal La Caputxeta, Martí Pous, Joan Grasa de Geuve... tots no van dubtar ni un instant a ser-hi presents. Moltes gràcies a tots!!

 

Classificació

Classificació complerta: http://www.pitchandputt.cat/page.aspx?page=58&noticia=15979

 

Classificació (30 primers)

 

 

Imatges

 

Cartell oficial